Sportsfysioterapi HIS

Sportsfysioterapi for elever på Haslev Idrætsefterskole

Hvis du har brug for mere omfattende undersøgelse eller behandling, end det vi tilbyder i sportsskadestuen, tilbyder vi sportsfysioterapi både i vores In-House sportsklinik på Haslev Idrætsefterskole eller hos FysioDanmark Ringsted Sportsklinik.

Vi lægger vægt på en grundig og hurtig udredning med det formål, at sikre en hurtig tilbagevenden til sporten, samt forebygge at skaden opstår igen.

Vi har specifik kendskab til sportgrenene på skolen og kan derved lave en effektiv handleplan, med fokus på at eleven skal vende tilbage til sporten hurtigst muligt. Vi vejleder desuden i alternativ træning og gradvis sikker tilbagevenden til sporten, i samarbejde med træneren.
Vi sørger for at følge eleven helt til dørs og klartester om de er fysisk klar til sporten igen, inden de afsluttes. 

Læs meget mere om behandling af sportsskader på sportsklinikkens hjemmeside her Sportsfysioterapi.


In-House sportsklinik på Haslev Idrætsefterskole
Ringsted Sportsklinik har etableret en In-House sportsklinik, på Haslev Idrætsefterskole, for at kunne tilbyde hurtigt og effektiv behandling på stedet.
Hvor sportsskadestuen primært er til akut udredning og håndtering af skader, har vi i sportsklinikken mere tid til undersøgelse og behandling.
Her tilbyder vi bl.a. også undersøgelse med ultralydsscanning for en en sikker og hurtig diagnose, for med det samme at iværksætte en effektiv behandling og genoptræning.
Vi tilbyder bl.a. også mauel behandling, instruktion i genoptræning og fysioterapeutisk vejledning.

FysioDanmark Ringsted Sportsklinik

FysioDanmark Ringsted Sportsklinik ligger sammen med FysioDanmark Ringsted, på køgevej 10, i Ringsted.
På klinikken i Ringsted har vi moderne behandlingsudstyr som eks. ultralydsscanner og fokuseret skockwave.
Hos FysioDanmark Ringsted tilbyder vi også individuelt fremstillede indlægssåler, hos vores sålespecialist samt Solemaids såler til børn med hælsmerter/Severs syndrom.

Online booking af sportsfysioterapi

  • Vælg Haslev Idrætsefterskole, for booking af fysioterapi i In-House klinikken på skolen.
    .
  • Vælg Ringsted Sportsklinik og Simone Mandal, for booking af fysioterapi hos FysioDanmark Ringsted Sportsklinik.

Har du ikke været til fysioterapi hos os før, så klik på OPRET BRUGER.
Har du været til fysioterapi hos os før, men ikke booket online før, så klik på GLEMT  KODEORD og indtast CPR-nummer, så får du tilsendt et midlertidigt kodeord.
Efterfølgende kan du booke online med dit cpr-nr. og din selvvalgte kode.
Du kan også booke tid på tlf. 57 60 01 08 mellem kl. 8-16 på hverdage.

Praktisk Information

  • Der er ingen ventetid på behandling
  • Der er ikke krav om lægehenvisning
  • Sygeforsikring danmark yder tilskud
  • Vi samarbejder med langt de fleste forsikringsselskaber

Prisen for en konsultation hos en sportsfysioterapeut, tilbydes for elever på Haslev Idrætsefterskole, til en "All Inclusive" pris, hvor alle tillægsydelser som eks. undersøgelse med ultralyds-scanner, shockwave, el-stimulation og optapening er inkluderet i prisen.
Ringsted Sportsklinik har ikke overenskomst med den offentlige sygesikring, du modtager derfor ikke tilskud til behandlingen fra den offentlige sygesikring

YdelsePrisRefusion fra "danmark"
Første konsultation493,06133,00
Normal konsultation313,5188,00
Ultralydsscanning tillæg00,0000,00
Optapening tillæg00,0000,00
Shockwave tillæg00,0000,00
Neuromuskulær el-stimulation tillæg00,0000,00

*Shockwave og el-stimulation tilbydes kun på klinikken i Ringsted

Forsikring

Vi anbefaler at man undersøger om man er dækket af en evt. sundhedsforsikring eller ulykeksforsikring. Vi samarbejder med langt de fleste forsikringsselskaber.
Vigtigt - for at kunne tilbyde behandling uden ventetid og uden at eleven skal have en lægehenvisning før behandling kan iværksættes, er det vigtigt at sundhedsforsikringen IKKE kræver at der foreligger en lægehenvisning og de IKKE kræver at behandlingen er inden for den offentlige sygesikring.
Eksempler. på forsikringsselskaber der dækker helt eller delvis udenfor den offentlige sygesikring og uden at der foreligger en lægehenvisning er bl.a.; Skandia LifeLine, Danica, Dansk Sundhedssikring, PensionDanmark og Falck Healthcare.
Andre selskaber vil ligeledes i nogle tilfælde dække. Det er meget individuelt og er meget op til den enkeltes forsikringsbetingelser og den police der tegnes. Ring til selskabet forinden, for at høre hvad de tilbyder.

Fra Sygeforsikring danmark ydes der tilskud til behandling både i In-House klinikken på Haslev Idrætsefterskole og hos FysioDanmark Ringsted Sportsklinik, såfremt eleven er medlem.

Er du i tvivl om din forsikring, er du velkommen til at kontakte os på mail ringsted@fysiodanmark.dk eller tlf. 57 60 01 08