Sportsfysioterapi RIMO

Sportsfysioterapi for medlemmer af Ringsted Motionsklub
Har du brug for fysioterapeutisk undersøgelse eller behandling tilbyder vi i samarbejde med Ringsted Motionsklub, fysioterapi hos FysioDanmark Ringsted Sportsklinik.

Samarbejdet er lavet med fokus på sportsskader - men du kan også sagtens benytte vores tilbud, hvis du brug for fysioterapi & træning til andet end sportsskader!

Vi har godt kendskab til sportgrenene i Ringsted Motionsklub og kan derved lave en effektiv handleplan, med fokus på at du skal vende tilbage til sporten hurtigst muligt.
Vi lægger vægt på en hurtig og grundig udredning og behandling.
Som en del af behandlingen, vejleder vi også i alternativ træning samt gradvis sikker tilbagevenden til sporten.
Vi lægger sammen også en plan for at forebygge at skaden opstår igen.
Vi sørger for at følge dig helt til dørs og klartester om du er fysisk klar til sporten igen, inden du afsluttes.

Læs meget mere om behandling af sportsskader på sportsklinikkens hjemmeside her Sportsfysioterapi.

Online booking af sportsfysioterapi

Har du ikke været til fysioterapi hos os før, så klik på OPRET BRUGER.
Har du været til fysioterapi hos os før, men ikke booket online før, så klik på GLEMT  KODEORD og indtast CPR-nummer, så får du tilsendt et midlertidigt kodeord.
Efterfølgende kan du booke online med dit cpr-nr. og din selvvalgte kode.
Du kan også booke tid på tlf. 57 60 01 08 mellem kl. 8-16 på hverdage.

Praktisk Information

  • Der er ingen ventetid på behandling
  • Der er ikke krav om lægehenvisning
  • Sygeforsikring danmark yder tilskud
  • Vi samarbejder med langt de fleste forsikringsselskaber

Prisen for en konsultation hos en sportsfysioterapeut, tilbydes for medlemmer af Ringsted Motionsklub, til en "All Inclusive" pris, hvor alle tillægsydelser som eks. undersøgelse med ultralyds-scanner, shockwave, el-stimulation og optapening er inkluderet i prisen.
Ringsted Sportsklinik har ikke overenskomst med den offentlige sygesikring, du modtager derfor ikke tilskud til behandlingen fra den offentlige sygesikring

YdelsePrisRefusion fra "danmark"
Første konsultation493,06133,00
Normal konsultation313,5188,00
Ultralydsscanning tillæg00,0000,00
Optapening tillæg00,0000,00
Shockwave tillæg00,0000,00
Neuromuskulær el-stimulation tillæg00,0000,00

Forsikring

Vi anbefaler at man undersøger om man er dækket af en evt. sundhedsforsikring eller ulykeksforsikring. Vi samarbejder med langt de fleste forsikringsselskaber.
Vigtigt - for at kunne tilbyde behandling uden ventetid og uden at eleven skal have en lægehenvisning før behandling kan iværksættes, er det vigtigt at sundhedsforsikringen IKKE kræver at der foreligger en lægehenvisning og de IKKE kræver at behandlingen er inden for den offentlige sygesikring.
Eksempler. på forsikringsselskaber der dækker helt eller delvis udenfor den offentlige sygesikring og uden at der foreligger en lægehenvisning er bl.a.; Skandia LifeLine, Danica, Dansk Sundhedssikring, PensionDanmark og Falck Healthcare.
Andre selskaber vil ligeledes i nogle tilfælde dække. Det er meget individuelt og er meget op til den enkeltes forsikringsbetingelser og den police der tegnes. Ring til selskabet forinden, for at høre hvad de tilbyder.

Fra Sygeforsikring danmark ydes der tilskud til behandling både i In-House klinikken på Haslev Idrætsefterskole og hos FysioDanmark Ringsted Sportsklinik, såfremt eleven er medlem.

Er du i tvivl om din forsikring, er du velkommen til at kontakte os på mail ringsted@fysiodanmark.dk eller tlf. 57 60 01 08